fejléc fejléc fejléc fejléc
2800 Tatabánya, Komáromi út 7/A.
Telefon: +36 34 510 278
Mobil: +36 30 641 8554
E-mail: info@inkozrt.hu
INKÖZ ZRT.
+36 34 510 278
info@inkozrt.hu

Bemutatkozás

Irodánk címe:2800 Tatabánya, Komáromi út 7/A.

Az INKÖZ zrt. 1992 óta működik zártkörű részvénytársaság formájában, de gyökerei egészen az 1970-es évekig visszanyúlnak. Hosszú évek munkája során a tatabányai IKV megyei részlegéből fejlődött a ma igényeinek és elvárásainak megfelelő, szolgáltató társasággá. Ebből adódóan tevékenységünk elsősorban Komárom-Esztergom megye területét öleli fel, de partneri kapcsolatban állunk az ország számos ingatlanközvetítő társaságaival.

Társaságunk fő tevékenysége az ingatlanközvetítés. A 49/1982. (X. 7.) MT rendelet értelmében cégünk alkalmazottai rendelkeznek értékbecslői és közvetítői szakvizsgával, ami alapján az Ingatlanközvetítői Névjegyzékbe is felvételt nyertek.

 

Cégünk megalakulása óta tagja a Kereskedelmi és Iparkamarának, az 1abc és a Hídingatlan ingatlanközvetítő hálózatoknak!

2004. októberében az országban elsőként nyertük el - mint ingatlangazdálkodók -, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Kiváló Minőségű Szolgáltatás Védjegyét.

Az INKÖZ zrt. tevékenysége során a fent említett szervezetek etikai és erkölcsi normáihoz tartja magát, a mindenkori jogszabályokhoz, előírásokhoz igazodva.

Ügyfeleink körébe magánszemélyek, állami, közigazgatási, pénzügyi, ipari, mezőgazdasági és kereskedelmi szervezetek tartoznak. Szakembereink sokéves tapasztalatai és a mindenkori érvényes jogszabályok alapján alakítottuk ki szolgáltatásaink mai rendszerét és formáját.

Főbb tevékenységeink:

- ingatlanok forgalmi értékbecslése, vagyonértékelés

- ingatlanok vásárlása, eladása, hasznosítása

- ingatlanok adásvételének, cseréjének közvetítése

- hitelfelvétel előkészítése

- ingatlanok társasházzá alakítása

- adásvételi szerződések kötése (ügyvéd)

- befektetések, hasznosítások szervezése, közvetítése

- jogi tanácsadás (ügyvéd)

Udvarias, korrekt kiszolgálással, ügyintézéssel, kellemes környezetben fogadjuk ügyfeleinket a Tatabánya, Komáromi út 7/A. szám alatti irodánkban.


INKÖZ Ingatlanközvetítő és Befektető Zártkörű Részvénytársaság - inkozrt.hu

Cím: 2800 Tatabánya, Komáromi út 7/A. | Telefon: +36 34 510-278 | E-mail: info@inkozrt.hu